Verden kommer til Herning

MidtVest Pigekor får besøg fra den store verden i to omgange, når to af de kor vi tidligere har besøgt kommer på genbesøg her hos os i Herning.

I Oakland, San Francisco, huserer Piedmont East Bay Children’s Choir. Ligesom MidtVest Pigekor har de hjemme i et sangskolemiljø, hvor de arbejder intensivt med sangen. I år er det 10 år siden at vi første gang var i kontakt med Piedmont, og nu kommer deres turnerende kor på besøg hos os. Koret giver koncert sammen med MidtVest Pigekor i Herning Kirke lørdag den 23. juni kl. 17, som en festlig optakt til Sankt Hans aften. Koncerten er gratis.

Hail Mary the Queen Children’s Choir fra Filippinerne er et relativt nystiftet kor, som allerede har taget verden med storm. Koret har en omfattende turnévirksomhed og har ryddet præmiehylderne overalt hvor de har deltaget i konkurrencer. MidtVest Pigekor besøgte dem i 2016, og til august kommer det filippinske kor på besøg i Herning og giver koncert sammen med os. Kom og oplev korsang i absolut verdensklasse i Herning Valgmenighedskirke mandag den 13. august kl. 17.
KØB BILLET HER