IN DULCI JUBILO

MidtVest Pigekor er tilbage fra Armenien, som bød på fantastiske oplevelser med både musik og mennesker – ikke mindst Armenian Little Singers, som gav os oplevelser, vi aldrig vil glemme.

Nu er efteråret ved at have pustet de sidste blade af træerne, og det er blevet tid til at tænke på julekoncerter. In Dulci Jubilo er overskriften for årets julekoncert med MidtVest Pigekor. Titlen er lidt svær at oversætte direkte så det giver mening, men betyder noget i retningen af sød/blid/stille glæde – Altså ægte julestemning! Koncerten kan opleves i Løgumkloster Kirke, i Studsgaard Kirke, og selvfølgelig på vores ‘hjemmebane’ i Herning Valgmenighedskirke på H.C. Ørstedsvej.
Ved sidstnævnte koncert har vi allieret os med harpenist Tine Rehling, som vi slet ikke fik nok af at arbejde sammen med sidste år. I år medvirker hun på skønne juleklassikere og sange af Benjamin Britten. Vi glæder os meget til at arbejde sammen med hende igen.

MidtVest Børnekor og Juniorkor er selvfølgelig også på banen med julekoncerter – Børnekoret på Herning Sygehus, Juniorkoret i Nørrelandskirken, og sammen i fælles koncert på Textilforum.

Se alle datoer og find billet-links under de enkelte koncerter i KONCERTKALENDEREN